Halk Eğitim Merkezi

Belgegeçer : 02564141121
WEB http://bozdoganhalkegitim.meb.k12.tr
Adres : Okullar Caddesi Merkez İlkokulu Bahçesi Bozdoğan/AYDIN
VİZYON : Türk milli eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda yaygın eğitim ile mesleki eğitimi kurumsallaştıran , çağdaş insan anlayışı ile bütün yenilikleri topluma aktaran ve bu şekilde toplumsal mutluluğa ve kalkınmaya hedeflenen bir kurum olmak .
MİSYON : Halkın yaşam kalitesini yükselterek , toplumsal refahı arttırmak için ; yaşam boyu öğrenme perspektifi içerisinde toplumun her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere enerjilerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak öğrenme , iş ve yaşam becerilerini geliştirerek , her zaman ve her yerde uygulanabilecek yaygın eğitim programları geliştirmek , iş gücü piyasasının ihtiyaç duyduğu çırak , kalfa ve ustaların geliştirilmesini sağlamak , gerekli yasal düzenlemeler yapmak ve denetlemek.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli :
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler :
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Soba
Pansiyon :
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Kolay. Nazilli 30 km. Türkiye´nin her yerine otobüs mevcut. Havaalanı İzmir´de. 180 km. uzaklıkta
Yerleşim Yeri : Bozdoğan ilçesi köyleriyle birlikte 35000 nüfusa sahip dağlık bir bölge. Akçay´dan sulanan ovası da mevcut. Köyler dağınık ve ilçe merkezine uzak.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Aydın İline 75 km. Bozdoğan Halk Eğitimi Merkezi İlçe merkezinde.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :